mandag 24. mai 2010

Kuvertbrikker

Tidligere i vår var jeg på et 3 timers kveldskurs i Haugtussa. Vi skulle sy kuvertbrikker ved å skjære remser, sy sammen og skjære igjen. Av et sett fikk vi 4 brikker, 2 og 2 like. Kjekk måte å sy på. Toppen ble ferdig på kurset, men så var det finishen.  Nå er den også endelig gjort. Men jeg har fortsatt ett helt sett til med oppskårne striper, må få sydd de også, men vet ikke når.....


Takk for alle hyggelige kommentarer  på bloggen min.
Håper også alle har hatt en fin pinsehelg, selv om været nok har vært litt forskjellig rundt om. Her har det for det meste vært bra, men i dag kom regnet.
ANNE LISE

Blokk 4 ferdig.

Så ble endelig blokk 4 ferdig. Ååå, jeg har masse og ta igjen her, men det går i hvert fall framover.


ANNE LISE

lørdag 22. mai 2010

Baby teppe.

Endelig ferdig.  Denne babyquilten begynte jeg på i fjor vår. Det er sydd med teknikken "Den forsvunne nierblokk". Toppen ble fort ferdig, men så var det resten. Fikk på vatt og bakstykke i forrige uke og endelig kom lukkekanten på også. Deilig....

Har mange slike UFO'er. Skal prøve å få unna litt mer etter hvert.


Jeg ønsker alle en riktig fin pinsehelg!

ANNE LISE

søndag 16. mai 2010

Posepose og grytekluter

Jeg har en sønn som studerer i Bergen. Har hele veien forsøkt å få sydd en løper eller noe som han kan ha på bordet. Men det er visst ikke aktuelt. Sist jeg var oppover forsøkte jeg meg igjen, men nei. Så oppdaga jeg tilfeldigvis at et kjøkkenskap var heilt fullt av bæreposer og da hadde jeg løsningen. En posepose kunne jeg vel få lage?  Det synes han var helt greit, og når det ble grytekluter som matchet også, synes han det var topp. Og jeg er fornøyd for en stund.  Håper han fortsatt er fornøyd når pakken kommer.


Ønsker alle som er innom bloggen en riktig fin 17. mai.
ANNE LISE

torsdag 13. mai 2010

Kurshelg i Haugesund.

Så har jeg vært på kurs igjen.  Denne helga (7-9. mai 2010) også en veske. Det er så kjekt å sy litt spesielle vesker som ikke kommer ut på mønster. Kurset var i Haugesund, så da kunne jeg reise fram og tilbake hver dag. Det var litt godt. Denne gang var det Idas veske m/Bente Malm som sto på programmet.

Her er kursleder Bente Nysæter Malm.

Nøyaktighet er veldig viktig!

Det var kjempevær denne helgen, så lunsjen måtte vi nyte ute i solen. Har ikke hatt for mange slike dager ennå i år, men forhåpentlig kommer de vel.

Her er resultatet av en hektisk helg - alle fikk ferdig ytterveska. Så var det bare f'ór og finish igjen hjemme. På bildet ser dere Ann Kersti, Turid, Anne Karin og meg. Kirsten var dessverre syk søndag.

Her er det ferdige resultatet mitt. Ble faktisk veldig godt fornøyd.

Ha en riktig fin Kr.Himmelfartsdag.
ANNE LISE

lørdag 1. mai 2010

Baby teppe.

Endelig er babyteppet ferdig.  Dette er et teppe hekla i Lanett, ikke vanskelig, men tar laaang tid. Det er ganske mange masker på slutten. Det kan minne om de gamle "helseteppene" som var så populære en periode (vet ikke om de eksisterer lenger). Jeg har laget flere opp gjennom årene, og bare fått positive tilbakemeldinger fra mottakerne. Da er det gøy å lage.    
Et utsnitt fra ene hjørnet.

Ønsker alle en riktig fin helg.
ANNE LISE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...