fredag 6. november 2009

Noen flere vesker

Vesker er alltid kjekt å ha. Noen til enhver anledning, og også ha noe som ikke alle andre har. Jeg stopper nok ikke med å sy vesker ennå nei....

Min siste veske sydde jeg på kurs med Andrè Wallenborg på Vestlandstreffet 2009 på Stord. Det var en veske med mange finesser og detaljer. Men er veldig fornøyd. Og en fantastisk kurslærer. Kurs med han anbefales absolutt.

I sommer var min søster inne på Quiltefryd i Tønsberg og fikk se denne vesken. Hun kjøpte stoff og lurte så på om ikke jeg kunne sy til henne. Det er en fin veske, passe stor og kun dette bildet på ene siden som dekor. Det er et mønster fra Country Folk By Brenda Walker og mønsteret heter Bits & bobs for Busy Bees.By-veska til AnnAKa har jeg sydd mange av. Det starta med veske til min datter. (Bildet under). Der ble det et lite stitchery som motiv. Seinere fikk min nabo/venninne 2 skjønne barnebarn og jeg fant ut at det måtte være kjekt med en veske med bilde av disse. Hun fikk denne til sin geburtsdag. Det var veldig populært og jeg har etterpå fått mange bestillinger på vesker med fotografi på.Min datter hadde også lyst på en liten pengepung som matchet veska. Her broderte jeg samme motiv, og laga denne slik at hun også fikk plass til div.kort oppi.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Her var det mange flotte vesker og det får man aldri nok av!! Jeg skal på kurs til Wallenborg etter nyttår, og det gleder jeg meg veldig til... Har vært på kurs hos han en gang før, han er dyktig :-)

Laila sa...

Hei! Du verden så mykje fnt du har å vise fram. Ser at vi har gått på same kurs (ikkje samtidig). Eg har også sydd Romsleg nett og Stor reisebag. Mykje arbeid, men du kor fine dei er.

Lappestua sa...

Å, så mye fint du har sydd. Den lille pungen med broderi var jo kjempesøt :)

tubakk sa...

Skulle gjerne hatt det mønsteret til veska med bie på. Du skjønner, søstra mi er birøkter i England. Hadde vært fint å overraske henne med ei veske som denne.

2ne sa...

Ja, her var det masse fine vesker - det får man jo aldri nok av. Nydelige ting ellers på bloggen din også. Ønsker det en god helg :-)

Timotei sa...

Så flotte vesker og så artig den med fotografi på! Skjønner godt at du får bestilling på slike ja!

Litamora's Quilt & Design sa...

Heisann! Takk for kommentar på bloggen min:o)
Du har laga vanvittig masse flott du også, og jeg kommer nok ganske snart tilbake på besøk:o)
Ha en fin søndag du også:o)
Lappehilsen,
Laila

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...