søndag 16. mai 2010

Posepose og grytekluter

Jeg har en sønn som studerer i Bergen. Har hele veien forsøkt å få sydd en løper eller noe som han kan ha på bordet. Men det er visst ikke aktuelt. Sist jeg var oppover forsøkte jeg meg igjen, men nei. Så oppdaga jeg tilfeldigvis at et kjøkkenskap var heilt fullt av bæreposer og da hadde jeg løsningen. En posepose kunne jeg vel få lage?  Det synes han var helt greit, og når det ble grytekluter som matchet også, synes han det var topp. Og jeg er fornøyd for en stund.  Håper han fortsatt er fornøyd når pakken kommer.


Ønsker alle som er innom bloggen en riktig fin 17. mai.
ANNE LISE

6 kommentarer:

Laila sa...

:) Kjenner meg så veldig godt igjen. Eg har to gutar som berre er sånn passeleg interessert når eg ymtar frampå om ting til "heimen".

Jette sa...

Dejlige ting du har syet til sønnen ;o)

Trollkåno sa...

Løpar på bordet er vel ikkje so viktig, synest gutane.......desse tinga du har sydd er kjempefine, og riktig so "tøffe"...skjønar godt at dei vart vel mottekne.
Ang. Bente Malm.....for lenge, lenge,lenge sidan var ho nærmaste nabo her.
Familien hennar budde her då ho var (veldig) ung.....
Ha ei fin veke....me har fått sol i dag...
tralala..!

Nissestien sa...

Gutter er gutter! Godt du fant noe som falt i smak. En løper ligger jo egentlig bare i veien!!?? - og så må den jo vaskes dersom han søler på den - ja og for ikke å glemme strykes!
Flott posepose og grytelapper!
Likte forresten fargene på vesken din, kjempefint.
Ha en fin uke

Siv sa...

Wow, dette må nå være midt i blinken for en kar som liker klesmerket Moods...:o))....kjempestilig!!!!!!

Siv sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Det er masse fint å se her hos deg også! Jeg har vært her flere ganger før og jeg vender stadig tilbake. Posepose og grytelapper i svart og rødt var råstilig! :o) Ønsker deg en riktig god pinse!