torsdag 19. august 2010

Lite nytt.

Nå begynner det å bli en stund siden siste innlegg herfra. Har hele tiden noen (mange) prosjekter på gang, men lite er ennå fullført. Håper nå på en god helg. Regner høljer ned her vestpå, så alt skal ligge til rette for inneaktiviteter. Dvs. sying.  Men innimellom må jeg har litt småstrikking, og det siste ferdige er et strandsett til dukka. Ikke så farlig med årstider når det gjelder dukkene.  Det meste av dukkeklærne jeg strikker har jeg fra Målfrid Gausel sine bøker. Utrolig mange fine oppskrifter. Ho har nettopp kommet med ny bok. Har fått den, men foreløpig er det bare titting i den.
Settet forsvant kjapt til ei lita jente som var veldig fornøyd.


Ønsker alle en riktig fin helg !
ANNE LISE

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så fint dukkesett. Det hadde passet til været her på nordvestlandet. Har hatt fine dager med 25 - 26 varmegrader. Blir lite handarbeid, men det får jeg nok ta igjen. Regnværsdagene kommer nok..
Det med noen/mange prosjekt kjenner jeg også til..
Ha ei fin helg du også.
Elisabeth

Timotei sa...

Det settet har jeg strikket i blått og hvitt en gang. Ble kjempefint i gult! Den nye boken med dukkeklær ligger her hos meg også. Har hittil bare bladd i den og latt meg inspirere. Gleder meg til å ta fatt på noen av prosjektene.

Guri sa...

Hei :) Nå har jeg kikka litt "rundt" i bloggen din, og du så masse fint du lager! Jeg bøyer meg i støvet for deg og alle andre som kan sy!
Ha en fin søndag :)

Ulla-Bella sa...

Kjempeflott dukkesett du har laget:)