fredag 26. november 2010

Ny symaskin.

På årsmøtet i 2009 kjøpte jeg meg ny Pfaff symaskin. Det skulle være en veldig bra maskin, men dessverre har jeg hatt veldig mye tull med min. Etter mye fram og tilbake, og masse godvilje fra selgeren, Qultekroken i Bergen, har jeg nå fått skiftet denne maskinen til en Janome Horizon. Den ventet på meg når jeg kom hjem fra Australia.  Jippi..!!!!!

Skal på julemesser i helga, så har foreløpig bare kommet igang med enkle sømmer. Men gleder meg til å prøve ut forskjellige sømmer og teknikker.
Om det er noen der ute i bloglandia som har likedan (det vet jeg det er), og har funnet noen kjekke finesser, tar jeg veldig gjerne imot tips.

ANNE LISE

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Gratulerer med ny maskin. Kan ikke gi deg noen tips, har Bernina jeg, men du får sikkert noen tips etterhvert. Lykke til og god helg.
Elisabeth

HegeT sa...

Heldiggris...!!!...
Gratulerer med ny maskin.
Får håpe den gir deg mange koselige søm-timer, og at du slipper en "mandags-maskin" til....
Jeg har Husqvarna maskin, så jeg har ikke peiling på hvordan denne fungerer.....

fredagsklem
HegeT

ahli sa...

Gratulerer med ny maskin. Du har tatt et godt valg. Jeg har maken og er veldig fornøyd med min. Jeg har hatt den siden mai. Jeg venter på å få et kurs på den. Får du muligheten til å ta kurs så må du ta det. De som har tatt kurset er kjempefornøyd

Laila sa...

Gratulerer med ny maskin :) Håpar du blir fornøgd med denne. Må vere svært frustrerande å kjøpe ny symaskin og så få ei "mandagsmaskin". Sjølv "køyrer" eg Bernina og er svært fornøgd med det, så eg har ikkje noko tips til deg. Ha ei fin helg.

Solveig sa...

Bare gled deg. Maskina er en herlighet å arbeide med!

Timotei sa...

Gratulerer! Denne kommer du til å bli så glad i! Jeg har jo maken :) Jeg har ikke tatt kurs på min, men syntes det var veldig enkelt å sette seg inn i hvordan den fungerer. Jeg hadde noen startvansker med trådspenningen, men fikk hjelp i butikken der jeg kjøpte den og etter det har den gått som en drøm! Må være veldig nøyaktig når jeg trer den og passe på at nåla står i øverste posisjon. Det jeg liker best er at den har så stort arbeidsrom. Ingen sak å quilte store teper med denne!

flisa sa...

Gratulerer med ny maskin! Er enig med Timotei og Solveig, dette er en flott maskin å sy med. Jeg er veldig glad i min, har ikke angra et sekund. Kos deg!

Lis sa...

Takk for besøk i bloggen min:) Koselig at du ser innom meg :D
Jeg har også Janome Horizon, i tillegg til min Brother nv 4000D.
Er jomest vant til å sy på min "gamle" maskin, men den har ikke innebygd transportør...så å quilte på Janome-maskina er en drøm! og så god plass som det er til større prosjekter!! ;)

Ha en fortsatt fin søndagskveld :))