torsdag 10. mars 2011

Enda en løper ferdig og et nytt dukkesett.

Er med på et AnnAKa abonnement hos PolarQuilt. Der får vi et nytt mønster m/materialpakke pr. mnd. Denne løperen tror jeg var den første jeg fikk (på seinsommeren 2010). Det er utrolig mye stitchery på den og så var det veldig vanskelig å finne en blonde som passet til. Det fulgte nemlig ikke med i pakken. Den er blitt tatt fram sånn i ny og ne, men nå er den ENDELIG ferdig. Er veldig godt fornøyd og tror den vil komme på bordet når det nærmer seg sommer.

Et nærbilde av stitcheriet som er i hver ende.

Som nevnt i forrige innlegg, så ble det mest strikking nå under VM på ski. Her er et nytt antrekk til dukken. Det er en solkjole med truse og hatt.  Det er et mønster fra et av de siste heftene til Sandnes Garn og er strikka i garnet Sandnes Mini Duett. Kjempegodt garn og strikke av.ANNE LISE

8 kommentarer:

Margit sa...

Så fin duk og søt dokke kjole - Litt misunnelig på løperen..min ligger å venter enda :)

Hanne-Kristine sa...

Så flott løperen ble ;) likte den kjempegodt. Den nye bom`en til AnnAka komme etter Årsmøtehelgen i Tromsø..... Ohh yeah ;)
Og heldige dukkelise, strikket vest til lillebror i miniduett (blogg jan/feb 2010) og den ble bare deilig. Liker det garnet, litt sånn jatakk begge deler ;oD
Ha ein riktig god helg, hk

Lis sa...

Denne løperen ble aldeles nydelig!...min ligger også på vent ;)Kjempefine dukkeklær du har strikket også :)
Ha ei fin helg :D

Hanne sa...

Utrolig fin løper, i veldig fine farger. Dukkeklærene var kjempe søte, blir nok veldig glad den tullen som får de:-)
Ha en fin helg:-)

ahli sa...

Denne løperen er så fin. Har tenkt å sy den jeg også, men mønsteret bare ligger der.
Ha en god helg
Astrid

Anonym sa...

Meget fin løber du har syet.

Y`s design sa...

Et nydelig stykke arbeid. Blir lekker å pynte med den løperen. Søte og sommerlige dukkeklær,blir en stolt dukkemamma som får de der.
Ønsker deg en fortsatt flott helg! Klem

Trines hobby sa...

Denne løperen er bare så utrolig fin! Jeg har mønsteret, men lenger har jeg desverre ikke kommet. Dukkeklærne var midt i blinken for en liten prinsesse.
Ha ei fin syhelg!
Trine