tirsdag 1. desember 2009

AdventNå er alle julemesser over, og jeg kan begynne å tenke på litt pynting hjemme. Kjekt om det kan se litt adventaktig ut her også. Har plukka fram noen nye og noen gamle lilla løpere.

  
Dette er en løper jeg sydde på kurs for endel år tilbake. Det var eierne av en quiltebutikk i Vikebygd  som holdt kurs. De heter  Hilde og Randi. Butikken er dessverre slutta av nå.


Denne sydde jeg på kurs som quilteklubben vår, Haugtussa, arrangerte for 3-4 år siden. Kurslærer her var Hildegunn Medhus som driver Quiltesmia i Skudneshavn.


Dette er løperen som sto i Quiltemagasinet nr.5/2009. Det er en AnnAKa modell. Rask og kjempekjekk og sy.


Da jeg kom hjem fra siste julemesse, fikk jeg lyst til å sy etpar brikker til noen småbord inne i TV-stua. Har tidligere ikke hatt mye advent der. Stoff har jeg rikelig av, og satte igang å skjære remser og kvadrater. Dette ble helt enkle brikker, men kanskje kan jeg finne noe applikasjon til neste år. Er veldig fornøyd med at jeg fikk noe ferdig i "en fei".

Nå er det blitt så mye advent hos oss som det aldri har vært før og jeg kan puste ut etpar dager.

6 kommentarer:

Bente sa...

Flotte adventsløpara!
Det er kjekt å pynte i heimen med fine dukar og lys no i mørketida.
Ha ei koseleg adventstid.

Laila sa...

Kjempeflotte løparar du har. Likte spesielt godt den lyse med lilla hjerter. Nydeleg!

sjoko sa...

Det var noen fine løpere. Jeg ble helt betatt av den grå løper med hjerter. Jeg ville gjerne set et større bilde av den :o)

sheilasquilteverden sa...

Fine løpere du har laget. Kjekt også å lage noe "enkelt" å sy innimellom som "blir sydd i en fei"....... Ha en fin førjulstid

Siv sa...

Så fine løpere du har fått på bordene dine. Nydelig den frå Quiltemagasinet. Den har jeg lyst å sy også, nå når jeg er ferdig med alle hønene og pigvinene.

2ne sa...

Kjempenydelige duker og brikker. Ønsker deg en fin adventstid :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...