onsdag 9. desember 2009

Litt strikking.

Endelig ferdig med bestillinger på strikketøy.  Nå har jeg som mål at alle bestillinger skal være ferdig før jul, selv om mottakerne sier at det ikke haster.  Synes alltid det er godt å få ting jeg har lovt å lage, ut av huset (og hodet).


En liten babyjakke med lue strikket i Lanett. Det er min datter som skal gi dette bort til ei venninne som har fått en liten gutt. Håper hun blir fornøyd.
 
 Dukkesett som en liten dukkemamma skal få til burtsdagen sin i januar. Har visst vært et høyt ønske å få akkurat denne kjolen til dukken.  Dette er også strikka i Lanett babyull.

Det var strikkebestillingene . Nå er det bare resten av syingen som står igjen. Håper å få gjort det meste i løpet av helgen.  Har forresten så smått starta med julebakst idag. Nå er hvite kakemenn i boks. Spørs bare om det er noe igjen til jul. De er godt likt av ungene i familien....

6 kommentarer:

Bente sa...

Nydeleg strikk!
No blir nok både store og små glade.
Ha ein fin kveld.

Elisabeth sa...

Så fin jakke. Fint med bamseknapper. Enig med deg at det er godt å få unna bestillinger, selv om det ikke haster... Ha en fin dag.
Elisabeth

sjoko sa...

Kjempe koselig strikk. Jeg har ikke strikket på mange år (bortsett fra et par strømper) .. Det er super hyggelig å sitte med pinne som klirrer mens klærne vokser fram. Gleder meg til å se mer :o)

Eli A. sa...

Hei :-) Så fint babysett og dukkekjole du har strikket. Og mange fine tepper, i lappeteknikk, så flink du er !! Kos deg videre i førjulstiden, titter nok innom, blir så inspirert av alt det flotte syarbeidet !!

Elins systue sa...

Fin dukkefrøken

Flittige hender sa...

Kjempe koselige strikkeprodukter, så flink du er.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...