søndag 3. januar 2010

GODT NYTT ÅR TIL ALLE !.

År 2010 er nå godt i gang, og jeg har endelig klart å finne fram symaskinen min igjen. har vært mye rot rundt den etter ferdigstilling av julegaver i siste liten. Jammen er det greit med et syrom, som jeg bare kan lukke døra til når det trengs.
Her er det fortsatt like kaldt og masse snø. Passer bra med en kjekk innehobby da. Har en mann som er veldig aktiv golfer, og han begynner å bli veldig rastløs nå. Og det ser ikke ut som det skal bli noen endring den første tiden heller. Vi har hatt temperaturer på rundt -10-14 C lenge nå.  Vi synes det er "bikkjekaldt", men fra andre blogger jeg har vært innom så er visst dette bare småtterier. Vel, vel, fint er det å sitte inne og sy i hvert fall, og ta en luftetur i ny og ne.

Her er  de siste  julepresangeene jeg laget, 2 stk. klypeposer. De var kjekke å lage, gikk ganske fort når jeg bare var ferdig med applikasjonene. Mønsteret sto i Quiltemagasinet nr.3/07.                                           

 
Så er jeg kommet igang igjen med Vintage Valentine - BOMen fra Quiltekroken. Dette er blokk nr.2 som nå er helt ferdig. Skal finne fram nr. 3  og begynne å klippe den idag.  Det er mye tegning og klipping før jeg får    lagt bildet på plass, men tror teppet vil bli veldig fint. Målet må være å få toppen ferdig i løpet av 2010.          

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så flink du er har kommet igang på nyåret. Gleder meg til å ta fram symaskina jeg også, har bare blitt småstrikking i jula.
Ha ei fin syuke.
Elisabeth

Siv sa...

Du er kjempe flink, Anne Lise. Jeg har heller ikke funnet frem symaskinen enda, bare strikket, jeg også, i jula. Men håper på å få begynt på Roseteppet snart.....:o))....Ha en fin syuke
Quilteklem

Flittige hender sa...

Lekker blokk. Disse klesklype posene er kjempe fine.

2ne sa...

Ja kaldt har det blitt, her har vi hatt - 25 i dag og det er innevær. Godt du er i gang på nyåret. Ønsker deg et kreativt godt år :-)

Nissestien sa...

Det ble litt for mange skrivefeil på forrige innlegg. Prøver på nytt! Kjempefin blokk du har laget. Det er mye fint ellers på bloggen din, og jeg kommer garantert innom her igjen. Tusen takk forresten for hyggelig kommentar på bloggen min.
Ha en fortsatt fin uke!

Min Quilte krok sa...

Husk halve jobben er planleggingen;-)
Mye fint på bloggen din
Ha en fin og kreativ uke