lørdag 9. januar 2010

Roseteppet til AnnAKa


 Er lite som kan komme ferdig på bloggen nå for tida. Egentlig masse å ta til med, men kommer liksom ikke i gang.  Men jeg har hatt materialpakke til Roseteppet til AnnAKa liggende en god stund. Nå har jeg fått vaska alle stoffene, så da er det egentlig ikke noe som hindrer meg i å begynne. Vi får se hvor kjapt det går...:-))

 Ønsker alle en riktig fin helg!

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Lykke til med teppe. Av og til er det kjekt å bare se og ta på det en har syns jeg. Har ikke kommet helt igang med syinga på nyåret jeg heller. Tyr til strikkinga nå jeg ikke helt hva jeg har lyst til å sy. Ha vel for mye å velge imellom..........
Ha ei fin helg.
Elisabeth

Berit sa...

Hei!
Dette Roseteppet er jo bare helt nydelig. Lykke til og kos deg med arbeidet!
Berit

Laila sa...

Kos deg med dette. Det kan sjå overveldande ut før du kjem i gang, men tru meg, det er absolutt overkommeleg. Stitchinga t.d., gjekk mykje raskare enn det eg hadde trudd i utgangspunktet.
Ha ei fin helg.

toja sa...

Roseteppet er nydelig! Lykke til!

Siv sa...

Puh, godt å se at du ikke er begynt. Det er ikke jeg heller...:o)).. går og klapper på stoffene enda. Men fikk masse inspirasjon i går når jeg var nede på Quiltekroken, for da leverete Mona sitt Roseteppe til quilting, så jeg er kjempe spent på hvordan det blir!!1 Lykke til med ditt teppe, Anne Lise.

Eli A. sa...

Så mye fint du syr :-) :-) Nydelige duker og brikker ! Lykke til med teppet !!

Litamora's Quilt & Design sa...

Heisann! Godt å se det er flere enn meg som har slike prosjekter liggende klar, men det er bare litt pådriver på de andre prosjektene å ha slike liggende ;o)
Takk for koslig kommentar i bloggen min, jeg kommer nok tilbake på besøk til deg også, du har en flott blogg og lager masse flotte ting :o)
Laila

linéa sa...

Hej! Tack för besök hos mig. Rosteppet är så roligt att sy och det går mycket fortare än man tror. Jag kom ganska långt i helgen och har en del broderier kvar. Det är så roligt att sy det i orginaltygerna, lyxigt med. :-) Ha en fin vecka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...