lørdag 5. juni 2010

Blåtur med Haugtussa quilteklubb.

Onsdag kveld var det tid for årets blåtur. Det er alltid kjekt og denne gangen gikk turen til et aldeles skjønt sted her i Tysvær. Stedet heter Fjørsilkebris og er en intim restaurant, kafe, sted for intimkonserter og masse mer. Vi fikk servert aldeles nydelig mat og vertskapet, Sandra/Øyvind Aksland hadde en liten konsert for oss.  Alt helt fortreffelig. Det frister til gjentakelse.

Her er noen bilder fra kvelden:

Kveldens vertinne som forteller om opprinnelsen til Fjørsilkebris og litt om menyen vi skulle få.

Dette er en "bilde" av snekkerne som var med og bygde huset.  Snille "djevler" med horn som englevinger. Dette er malt i en krok av rommet. Framme på frontveggen var det malt et familiebilde. Har dessverre ikke fotografi av dette.


Hele "gjengen" venter spent på mat.

Menyen.  Aldeles nydelig mat, og vi kunne spise til vi skjemtes.

Minikonsert med Sandra og Øyvind. Her kan dere se litt av familieportrettet på veggen. De er som er stor englefamilie m/2 jenter og 2 gutter. Knalltøft.


Så var det selvfølgelig butikk også. Ingen tur uten handlemuligheter. Kjekt at noen har ambulerende butikk. Innehaver Hilde Gunn Mehus m/butikken Quiltesmia i Skudneshavn. Ho skal ha kurs på Vestlandstreffet i Haugesund i okt. 2010.
                                                               ------------------
Så hører det med "show and tell" på slike sammenkomster. Her kommer noen av produktene som ble vist. Det var masse fint.Dette siste teppet er et strikka lappeteppe. Strikka i Dominostrikk, men det spesielle er at alt garnet er plantefarga.


Ønsker alle en fortsatt fin helg.
ANNE LISE

Ingen kommentarer: