søndag 20. juni 2010

Hjerteløper

Kjøpte et mønster på årsmøtet i Tønsberg. Et jeg har venta på lenge. Det er Mona i Quiltekroken i Bergen som har designet det.  Jeg har lenge sett på stoffer og farger for å finne det jeg ville ha. Visste det skulle være noe i blått, for det skal være til spisebordet mitt. Endelig fikk jeg satt meg ned og sydd hjertene (papirsøm). Når først det var gjort gikk resten kjapt. Men ser av bildet nå at jeg har vært veldig uheldig og fått 2 nokså like stoff ved siden av hverandre.  Men ta opp det gidder jeg ikke. Irriterende, men jeg overlever nok. Nå er det bare quilting og lukkekant igjen. Det gjenstår å se hvor lang tid det tar...???Løpere synes jeg er veldig kjekt å sy. Det er lett håndterbart i maskin og tar ikke evighet av tid. Men nå har jeg starta opp med den nye løperen til AnnAKa - "Små hverdagsgleder". Her er det masse stitchery. Jeg har kommet igang, skjært alle delene, begynt på stitcheriet og venter på blonde for å sette de på. Tror det blir veldig fint.


 Ha en fin sommer og god ferie til dere som har kommet så langt.
ANNE LISE

5 kommentarer:

toja sa...

Så flott løperen til Mona var i blått! Jeg kjøpte også mønsteret på årsmøtet og holder på å sy den i orginalfargene.

Nissestien sa...

Kjempefine farger i hjerteløperen - kjenner faktisk igjen noen av stoffene fra min egen stoffhylle.
Blir spennende å se ferdig resultat av den nye løperen til AnnaKa. Har kjøpt den selv, og stitcheryene blir nok med på ferie tenker jeg.
Ha en fin uke!

Siv sa...

Du er bare helt enorm, så fine løperene blir. Var utrolig gøy å se løperen til Mona i andre farger, kjempe lekkert. Og løperen til AnnaKa tror jeg at jeg også må få tak i mønsteret til og legge i "skal sy en dag"-bunken. Den er jo bare så koselig. Kos deg videre med det, Anne Lise!!!

LeKaQuilt sa...

Åååå så flott hjerteløper du har sydd. Nydelige farger!
Den nye duken til AnnAKa er bare nydelig.
Kos deg videre med løperene dine :o)

Elisabeth sa...

Kjempefin løper. Det er så fint med hjerter syns jeg.
Må nok sy denne jeg også.
Ha ei fin uke.
Elisabeth