onsdag 22. september 2010

Den lange reisen.

Snart er tida kommet for "den lange reisen" min.  Jeg, resten av fam. og min søster skal på langtur til Australia. Reiser 21. oktober og skal være borte i 3 uker.
Australia er et kontinent som ikke jeg har vært før, så det blir veldig spennende. Og så har de jo veeeeldig mye quilting der nede. Men jeg vet veldig lite om hva butikker og andre interessante ting som er å se.
Nå utfordrer jeg bloggere i inn og evnt. utland til å tipse meg hvis de vet noe som kan være av interesse.  På kartet under kan dere se sånn noenlunde reiseruta vi skal ha. Starter i Cairns og ender opp i Melbourne. Vi er ialt 5 pers. på tur og ingen av de andre er spesielt quilteinteressert, så det blir der ligger utfordringen min: Finne butikker som ikke ligger så langt fra steder vi overnatter, slik at jeg på egenhånd kan ta enkelte avstikkere. Vi skal leie bil, så jeg står ganske fritt sånn sett.


Kan kanskje være litt vanskelig og smått å se på dette kartet, men jeg har prøvd å tegne en litt mer markert strek der vi sånn cirka skal kjøre.  Håper det blir en opplevelse - jeg gleder meg i hvert fall veldig.

Så ønsker jeg alle der ute en fortsatt fin uke.
ANNE LISE

1 kommentar:

Guri sa...

WOW!!! Så utrolig spennede reise du har å glede deg til! Ønsker deg riktig god tur!! Klem :)