søndag 10. oktober 2010

Vel blåst for Vestlandstreff denne gang.

Så er Vestlandstreffet over for denne gang.

Etter de tilbakemeldinger vi har fått, har det vært et vellykket arrangement. Utstillingen ble kjempefin. Vi fikk inn utrolig mange flotte arbeider og sammensettingen av dette i flotte miljøer skal Borghild Skeie har massse av æren for. Glimt av dette kan du se på bildene nedenfor. Kursene gikk greit, vi hadde fornøyde  kursholdere og kursdeltakere. Vi fikk gjennomført 6 flotte kurs + etpar drop-in kurs.
God mat fikk vi også på Rica Maritim Hotell i Haugesund. Festmiddagen på lørdag var veldig god. Der hadde vi "7 herrer" som underholdt og en konfransier, Dag Sandslett fra Karmøy, som virkelig fikk fart på lattermusklene våre.

MEN etter 3 dager med aktivitet fra morgen til kveld var det veldig godt å komme hjem til go'stolen og legge beina høyt en stund.  Ingen sying ikveld. Glimt fra utstillingen.

Butikklokalet var stort og godt. Her ser dere glimt fra noen av butikkene + vårt eget registreringsområde, hvor vi bl.a. solgte lodd med flotte gevinster. Hoved gevinst er det rød/sort/hvite teppet som ligger på bordet. Det er sydd og quiltet av Sol Stensland, Lappesola .

Her er 7 herrer som hadde en sang seanse før maten på lørdag kveld.

Tusen takk til alle dere som fant veien til Haugesund denne helgen. Både dere som var med på hele arrangementet og alle dere som kom innom for å se.
ANNE LISE

1 kommentar:

Sølvi's blog sa...

Kjempeflott utstilling. Jeg bare lurer på en ting, den damen på bilde 3 , hvem er hun? Ellinor Floor?