torsdag 28. januar 2010

Jeg fant, jeg fant....

For mange år siden, høsten 2002, flytta min datter til Trondheim. Der var jeg selvfølgelig innom en quiltebutikk og så dette høneteppet. Måtte bare ha det. Selve teppet gikk fort og greit og sy, men så var det all applikasjonen. Det ble liggende.  Nå fant jeg det plutselig igjen. Konkluderte som så at når jeg legger det ut på bloggen og sier det skal bli ferdig i år, så får jeg kanskje litt press på meg.

Det er et gøyalt teppe med glade farger. Synd hvis det bare blir liggende halvferdig.


Teppe i Convergence-teknikk

 Det har vært stille på bloggen min en stund nå. Det betyr ikke at jeg ikke gjør noe, men jeg har dessverre den uvanen at jeg har mange prosjekt på en gang, både sying, hekling og strikking. Da tar det tid før noe nytt kommer på trykk.

Vil likevel vise et teppe jeg sydde på kurs i Haugtussa for noen år siden. Det er en teknikk som heter Convergence fra Ricky Tims. Det er kjempekjekt å sy og får en fin effekt synes jeg. Det var Toril Froestad i klubben vår som hadde kurset.Ønsker alle en riktig fin quiltehelg!

lørdag 9. januar 2010

Roseteppet til AnnAKa


 Er lite som kan komme ferdig på bloggen nå for tida. Egentlig masse å ta til med, men kommer liksom ikke i gang.  Men jeg har hatt materialpakke til Roseteppet til AnnAKa liggende en god stund. Nå har jeg fått vaska alle stoffene, så da er det egentlig ikke noe som hindrer meg i å begynne. Vi får se hvor kjapt det går...:-))

 Ønsker alle en riktig fin helg!

søndag 3. januar 2010

GODT NYTT ÅR TIL ALLE !.

År 2010 er nå godt i gang, og jeg har endelig klart å finne fram symaskinen min igjen. har vært mye rot rundt den etter ferdigstilling av julegaver i siste liten. Jammen er det greit med et syrom, som jeg bare kan lukke døra til når det trengs.
Her er det fortsatt like kaldt og masse snø. Passer bra med en kjekk innehobby da. Har en mann som er veldig aktiv golfer, og han begynner å bli veldig rastløs nå. Og det ser ikke ut som det skal bli noen endring den første tiden heller. Vi har hatt temperaturer på rundt -10-14 C lenge nå.  Vi synes det er "bikkjekaldt", men fra andre blogger jeg har vært innom så er visst dette bare småtterier. Vel, vel, fint er det å sitte inne og sy i hvert fall, og ta en luftetur i ny og ne.

Her er  de siste  julepresangeene jeg laget, 2 stk. klypeposer. De var kjekke å lage, gikk ganske fort når jeg bare var ferdig med applikasjonene. Mønsteret sto i Quiltemagasinet nr.3/07.                                           

 
Så er jeg kommet igang igjen med Vintage Valentine - BOMen fra Quiltekroken. Dette er blokk nr.2 som nå er helt ferdig. Skal finne fram nr. 3  og begynne å klippe den idag.  Det er mye tegning og klipping før jeg får    lagt bildet på plass, men tror teppet vil bli veldig fint. Målet må være å få toppen ferdig i løpet av 2010.          

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...