lørdag 2. april 2011

Vinnerlykke.

Jeg har vært veldig heldig og vunnet flere ganger i blogglotterier. Nok en gang har det dukket opp overraskelser i postkassa mi.  Og begge pakkene kom på samme dag !! Bare se her:

Tidlig på høsten 2010 meldte jeg meg på en "Pay-it-Forward" hos Laila, Stofftausa. Jeg ble trekt ut og se hva som lå i pakken jeg fikk. En koselig linpose til å ha småting i og et flott nåle-etui. Et vårlig kort med en hyggelig hilsen fulgte også med.  TUSEN TAKK, LAILA.

Dette konseptet går ut på å glede en fremmed uten å forvente noe i retur. Denne gangen er det altså min tur. Om 1 uke vil jeg trekke ut 3 av de som har kommentert på dette innlegget og ønsker å være med på leken. Etter det har jeg 365 dager på meg til å sende en pakke til hver.  Håper jeg skal klare det på noe kortere tid, så da blir det bare å vente og se...

Kom igjen, bli med på leken!

Den andre pakken som lå i postkassa denne dagen, var fra Noe helt Anna. Det var en nydelig pung, i lekre farger m/blonder.  TUSEN TAKK ANNA.

Begge disse damene har noen flotte blogger, så ta turen innom og kikk litt.

Vil samtidig ønske alle en riktig fin helg. 
Måtte VÅREN komme til oss snart nå!!

ANNE LISE

8 kommentarer:

Astrid sin sa...

Blir gjerne med på trekkinga. Flott blogg du har. Her skal jeg se innom flere ganger.

Lappegal sa...

Dette hørtes spennende ut...så jeg vil gjerne være med:-)

Bente sa...

Så heldig du har vore.
Kjempefine gåver.

Ha ei fortsatt fin helg :-)

Britt Helen sa...

Gratulerer med flotte premier :) Lenge siden jeg har besøkt deg nå. Men jeg koser meg her hos deg. Så mye flott å se, du er kjempeflink :) Ønsker deg en fin lørdagskveld :) Takk for at du er så flink til å besøke meg og at du legger inn så flotte kommentarer til meg.

Margit sa...

Gratulera med fine presangar - Eg blir gjerne med i trekkinga! Det er utrulig mykje fint og spennande rundt om på dei ulike bloggane og mykje en kan lære av :)

Lappegal sa...

Flotte premier...gratulerer.
Det ligger en award til deg i bloggen min:-)
Ha en fin dag videre.

Sissel sa...

Alltid koselig med overraskelser i poste :-)
fine gaver du fikk.
Ha ei fin helg.
Sissel

Gurimalla sa...

Så heldig du er!