torsdag 31. mai 2012

"Birthe" veske og noen sirkelpunger

Sommeren 2011 kjøpte jeg mønsteret "Birthe" veske fra Bente Malm. Materialpakke kjøpte jeg også. Det er en veske med både glidelås og klaff over. Tenkte den gang at det ville jo være kjekt i Paris, med mye vesketyverier......   Vel, tida gikk, men noen veske ble det ikke. Nå er det 3 uker til jeg flytter hjemover igjen, så nååå er veska blitt ferdig.  Ting tar tid visst........

Inni veska er det kun 1 glidelåslomme (på mønsteret). Det syntes jeg var litt lite, så jeg lagde 2 litt mindre lommer også, til mobil og div. smårusk.  Og så har jeg selvfølgelig med meg snor til nøkkel.

Dette er en veske som rommer masse... (både positivt og negativt det kanskje!!!)

Veska er i brun lin.  Jeg har forlenga hanken med ca. 30 cm, 
slik at jeg kan ha den diagonalt over skulderen. Her et nærbilde av klaffen over glidelåsen.  
Den er i brunt og lyse blått.

******

Gjennom hele dette året i Paris, har jeg hatt franskundervisning. Har hatt en hyggelig, kvinnelig lærer som har kommet hjem til meg 2 dager pr. uke.  Burde jo være en "kløpper" i språket nå da, men dengang ei.  Litt har jeg likevel lært, og for å vise at jeg har satt pris på damen og undervisningen, sydde jeg en liten sirkelpung til henne. Ho har tidligere sagt at rødt er fargen hennes, så da ble det denne.

 

Når jeg først var i gang med disse pungene, 
fant jeg noen andre, koselige stoff og sydde disse 3.
Må jo begynne å tenke messer igjen nå når jeg skal hjemover. 


Ønsker alle en riktig fin og varm helg!
ANNE LISE


4 kommentarer:

Hanne sa...

Veldig tøff veske du har sydd deg, kjenner meg litt igjen i det att *Ting tar tid*. Søte sirkelpunger også. Velkommen hjem til Norge igjen:-)

Trines hobby sa...

Stilig veske og nydelige farger! Bedre seint enn aldri, ikke sant? Tror læreren ble glad for sminkepungen, den var søt:) Her blir det ikke varm helg, for her snør det!!Velkommen hjem til gamlelandet:))

2ne sa...

Lekker veske og fine sirkelpunger du har laget :-)

Grethe sa...

Så flott veske du har sydd;BM har mange fine veskemønstre! Fine sminkepunger,gøy med friske farger.