fredag 16. august 2013

Toalettvesker på bestilling

Tidlig i sommer fikk jeg forespørsel fra ei venninne om jeg ville lage toalettmapper med navn til 2 av hennes barnebarn. På det tidspunktet hadde jeg ikke mye arbeidslyst, men det var visst ingen ting som hastet.

Nå er .... heldigvis ........ noe av sylysten kommet tilbake. Da ble disse mappene for laget og overlevert. De ble godt mottatt og glad er jeg for det.


Ha en fortreffelig sy helg.
Ser ut som det kan bli fint syvær for de fleste i landet denne helgen.

ANNE LISE


5 kommentarer:

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Så koselige vesker! Har lest og studert bloggen din, så mye flott du lager av både garn og stoff! Her var det mye inspirasjon å hente, blir artig å følge deg videre! Den røde julekjolen du har strikket har jeg også laget, og det er mange år siden... Ha en riktig god helg!

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei!
Bra du er tilbake!,Men så mye flytting og reising som dere gjør,forstår eg at piffen går ut av en:-)Flotte bestillingspunger du har laget!Eg er jo glad at folk liker det eg lager,men eg sier sjelden ja til å sy det og det til folk.Da blir det jobb,press på meg føler eg,og ingen hobby,gjør det en vil.Blir julemesse,om skilt har bare disse produktene.Ja det er skikkelig syver denne helgen!Trist for de som skal være med på den store Hardangerbruåpningen som letter Bergenturkjøringen betraktelig bedre på lørdag.
Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Lisa sa...

Flotte toalettvesker! Fint å sy navnene på en stripe på tvers! :)

Trines hobby sa...

Veldig søte vesker, hva tar du for å sy noe slikt da? Jeg kvier meg for å sy til andre fordi jeg ikke liker å sette priser på det jeg lager. (er redd noen skal synes det er dyrt) Ha en flott helg! Her svinges malerkosten, jeg har begynt å male furumøbler....

Bente sa...

Så fine penger! De blir nok godt mottatt tenker jeg, fin måte å sette navnet på. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:)