mandag 19. april 2010

Flere byvesker


Nå er jeg igjen ferdig med 2 nye byvesker etter mønster fra AnnAKa.  Det hele starta med en veske til min venninne i fjor, med bilder av barnebarna på. Den falt i smak og mange har seinere kommet med bilder og ønsket seg vesker. Nå har jeg imidlertid sagt stopp for en stund.  Har kommet opp i 12 vesker på dette året og det får holde.  Nå vil jeg gjøre litt av hva jeg har lyst til + prøve å gjøre ferdig noen UFOer.  De er det nemlig mange av, veldig mange.Ønsker alle en fin syuke, selv om våren begynner å nærme seg. Mange ønsker vel å være ute i hagen og fikse litt da.  Her var det -2 grader idag morges. Det  minner i hvert fall ikke om vår, men det blir vel bedre etter hvert.

8 kommentarer:

Bente sa...

Så flotte veske!
Skal sei du har vore flittig.
Forstår godt at du vil sy litt anna no.

Ei fin syveke til deg og:-)

karinanna sa...

Åh, nu satte du meg på en ide.For noen flotte vesker. Har nettopp sydd to. Har ikke hatt bilder på veskene men det skal jeg prøve på neste. Synes de veskene er kjempegreie og passelig store byvesker.
Ønsker deg en trivelig kveld.

Liven sa...

Ikke rart at disse ble populære - kjempefine er de. Kjenner også igjen at en blir "litt lei masseproduksjon" - det kjekkeste er et nytt mønster å bryne seg på:-)
Kos deg med nye prosjekter.

Rosehagen sa...

Hei
Så fine vesker du lager.
Skal lese meg videre i bloggen din.
Kos deg videre.
Hilsen AnnM;-)

Bente sa...

Så flotte vesker og så produktiv du er !
Kjekt å se noen kjente i denne bloggverden !

Timotei sa...

Kjempefine vesker! Skjønner godt at det er mange som vil ha slike ja! Jeg laget mye på bestilling før, men det har jeg sluttet med. Jeg mistet litt piffen og gleden ved å sy. Det beste er å sy det en har lyst til selv :-)

Siv sa...

Du er bare så kreativ, og flittig, Anne Lise!!! Kjempe koselig å treffe deg i helgen, gleder meg til å se den grisefine vesken...:o))...Stor klem fra meg.

Lappedamen sa...

Lekre vesker, men skjønner godt at du sier stopp etter 12 stykker! Man kan bli lei av mindre.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...