onsdag 28. april 2010

Kurshelg i Quiltekroken, Bergen

Helgen 23. - 25. april 2010 var jeg i Bergen på kurs. Det var Quiltekroken som arrangerte kurs med "Grisefin veske". Joana Gomes skulle hatt kurset, men pga. askeproblem kom ikke hun. Kari R. Ytterdal, som har gått på kurs med henne tidligere, fikk lov å holde kurset. Heldigvis for oss, ellers ville det ha blitt avlyst.  Takk til Mona på Quiltekroken som fikk kurset igang og også stor takk til Kari som var en fantastisk kursleder.

Her kommer noen bilder fra kurset. Vi var en gjeng på 15 damer som hadde det kjempekjekt. Jeg synes også det var veldig positivt at det var 3 ungdommer med på kurset. Vi må jo få engasjert neste generasjon også.

Kari i full sving med å forklare.

Her tegnes mønsterdeler på papp.

Noen av ungdommene dypt konsentrert.Irene, Mona og Kari T.

Litt rastløs gange før en kommer skikkelig igang.

Karen, Ann Therese og Solfrid.

Nina.

Tone ble helt ferdig med sin veske. Flott!

Her er endel av gjengen samlet med sine produkt. Bak fra venstre: Tyra, Marie, Karina, Solfrid, Ann Therese, Astri, Mona og Kari T.  Foran fra venstre: Ingeborg, Gry, Kari (lærer)og Anne Lise.Manglet Nina, Irene, Tone og Karen på bildet.

Her er min veske ferdig. Ved endene av glidelåsen inni lagde jeg jo-joer for å skjule endene. Får se om jeg kanskje skal få noe slags pynt på framsida. Ideer tas imot med takk.


Ha en fin kveld alle sammen.
ANNE LISE

4 kommentarer:

Laila sa...

Skulle så gjerne ha gått på dette kurset, for desse veskene er verkeleg flotte. Sukk....

Kari T sa...

Hei Anne Lise - Takk for ei kjempekjekk sy-helg i Quiltekroken :o) Vesko di blei kjempeflott! Fremdeles litt misunnelig på det fine stoffet ditt :o) Eg e neeesten ferdig m mi - manglar kun hankene.. Ein vakker dag... :o) Ha ein fortsatt strålande kveld. mvh Kari

Siv sa...

Kjempe lekker ble den, Anne Lise, og så kjekke bilder du har tatt fra kurset....:o))...

Laila sa...

Flott veske du har laga, Anne-Lise, deilige farger. Eg brukte mi på reis forge veke, den er heilt ypperlig. La handveska nedi, og jakke, og strikketøy, og strømpebukse i tilfelle det blei kaldt, og boller, og vassflaske, og ei bok, og sikkert meir som eg ikkje kjem på. Var liksom plass til alt!