lørdag 16. juni 2012

PiF-gavene endelig sendt avgårde

For over 1 år siden ble jeg med på "Pay it Forward". Jeg fikk en fin håndlaget gave og skulle i løpet av 365 dager lage noe til 3 personer  som viste interesse hos meg på bloggen.
Nå er det gått 1 år og vel så det, og endelig kan jeg sende gavene avgårde.  Siden jeg fortsatt bor i Paris (siste uka nå) så måtte jeg jo sende med noen fine kort fra byen også.
Hva som er inni pakkene vil jeg avsløre seinere, når jeg vet at mottakerne har fått de.  Litt kjedelig å lese om det her før pakken er kommet i posten.....:-)

Så får jeg bare håpe at mottakerne 
kan ha nytte av denne gaven.


******


Siste produkter som blir laget her i Paris er disse toalettveskene.  Noen husker kanskje den "toalettmappa" jeg laget i våres, se HER.  Den ble veldig liten, så nå har jeg fått laget en i normal størrelse. Måtte selvfølgelig være motiv fra Cars2-filmen denne gang også.  En litt forsinka burtsdagspresang  til Kristian, kan en si. 
 


Men så passer det jo at søsteren Julie har burtsdag om 1 uke. Tilsvarende gave måtte det bli til henne.  Ho er veldig gla' i kaniner, derfor dette stoffet, 1 stor og 1 liten toalettmappe.Nå skal symaskina pakkes ned. Så kommer det an på hvor lang tid flyttelasset bruker hjemover før jeg kan bruke den igjen.
Det tok 3 uker før vi fikk tingene våre i høst.....   Håper det går litt raskere nå.

Litt vemodig å skulle reise hjem til Norge, men det skal bli veldig kjekt å komme nærmere Sara (barnebarnet mitt) på snart 3 mnd. Selvfølgelig kjekt å komme nærmere mine egne unger og resten av familien også.

Ønsker alle en riktig fin juni helg !!
ANNE LISE

4 kommentarer:

Siv sa...

Jeg så nettopp innholdet i den ene pakken i en blogg her. :o)
Kjempefine toalettmapper! Disse faller nok i smak, tenker jeg.

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
Velkommen hjem til Norge,det må ha vore en opplevelse å ha budd 1 år i Paris:-)Og så mange sybutikker det er der,såg på venninnebloggen din.Må ta meg en tur der,men sliter med språket,selv om eg visstnok har 4 i kokkefransk,språk har eg aldri vore god i.Var i Bejing for noen år siden,og få kunne engelsk,men vi kom nå oss heim igjen,og handlet fikk eg!
Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Grethe sa...

Flott innhold på din PIF gave; har nettopp sett innhold på en blogg jeg også:-) Fine toalett-mapper; noe å tenke på og lage for meg også!

Astrid sin sa...

Tusen, tusen takk for nydelig PIF-gave. Skal legge ut bilder på bloggen min ganske snart.